Valueminds

How
agile
are you?

We add value to
your organisation!

In een veranderlijke wereld wil je flexibel opereren. Dat accepteer je, maar liever wil je het omarmen.

Zeker nu IT-projecten steeds complexer en crucialer worden voor je bedrijfsvoering. Daarom wordt het Agile-denken gemeengoed. En daarom detacheert Valueminds de meest volwassen denkers en doeners op dat terrein. Die tillen niet alleen je IT naar een hoger plan, ze maken je hele organisatie leniger. Onze diensten bestaan uit:

  • Het detacheren van agile consultants
  • Het geven van trainingen
  • Verbeteren van de huidige agile organisatie
  • Korte coachingsessies
  • Van Fake-agile naar Value
  • Agile / Scrum werken buiten de IT
  • Agile organisatie-ontwerp
    Lees hier meer over onze diensten!

Bij valueminds zijn we gespecialiseerd in het detacheren van agile professionals en het maken van agile transities.

Dit kan een team, een afdeling of zelfs een hele organisatie zijn. Onze collega’s zijn gedetacheerd bij de meest innovatieve opdrachtgevers, verspreid door heel Nederland. We leveren scrum masters, product owners en agile coaches.

We kunnen een complete organisatie ondersteunen die een volledige agile transitie doorgaat, maar ook een klein team dat net wat meer aansturing nodig heeft. Het maakt niet uit op welke schaal, maar: het leveren van waarde is ons hoofddoel, vandaar ook de naam Valueminds.

Volgens ons gaat het leveren van waarde verder dan dat.

We geloven er namelijk in dat ondernemen meer is dan alleen geld verdienen. Zo proberen we vanuit alle aspecten maatschappelijk verantwoord te zijn. Dat betekent dat onze medewerkers op nummer 1 staan, maar ook dat we een milieubewuste organisatie zijn.

Kennisdeling vinden we heel belangrijk. Vandaar dat we iedere vier weken interne agile gildes organiseren met als doel: kennis delen! Iedere keer kiezen we samen een onderwerp voor het gilde daarna. We helpen elkaar met uitdagingen waar we tegen aan lopen bij onze opdrachtgevers. Hierdoor leren we samen van elkaar.

We delen niet alleen kennis met elkaar, maar ook met anderen.

Zo organiseren we Agile Meetup Breda, Agile Meetup Rotterdam, hebben we een online kennisplatform Agileminds opgezet en geven we regelmatig cursussen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de directeur van Valueminds, André!

De wereld om ons heen staat geen seconde stil. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat flexibiliteit en innovatie noodzakelijk zijn. En dat merk je aan iedere vezel van Valueminds.

Werken in een innoverende, jonge en springlevende omgeving? Wil je aan de slag bij ons als scrum master, product owner, devops specialist of agile coach? Solliciteer dan direct!