Codepeople

Wij bouwen
coole
dingen!

We leveren maatwerk,
we zijn ontwikkelaars
en consultants

Wij zijn Codepeople en we ontwikkelen software.

Dit doen we in verschillende talen en met verschillende frameworks. Iedere Codepeople heeft zijn eigen specialiteit, waardoor we heel breed inzetbaar zijn in bijna iedere branche. We zijn nog maar klein (zo’n 10 ontwikkelaars) en hebben ook niet de ambitie om groot te worden. Soms discussiëren we uren over code, maar liever nog drinken we samen een biertje en doen we leuke activiteiten zoals indoor skydiven, een weekendje skiën of een pokerworkshop.

Johan Bastiaan Codepeople
Paul den Otter

We onderscheiden ons van andere bedrijven door onze kleinschaligheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

En we zijn dan misschien wel een klein bedrijf, de impact die we maken kan ons niet groot genoeg zijn! We werken aan gave projecten bij toonaangevende opdrachtgevers. Onze specialiteiten zijn .NET, Java en PHP, maar we vinden het ook leuk om nieuwe talen te leren en uitdagingen aan te gaan.

We houden onze kennis op peil door regelmatig naar conferenties, seminars en inhoudelijke bijeenkomsten te gaan. Maar we leren natuurlijk het meeste bij de innovatieve opdrachtgevers waar we dagelijks op kantoor zitten!

We zijn communicatief sterk en staan stevig in onze schoenen.

Dit is nodig voor ons vak: we zijn altijd eerlijk naar onze opdrachtgevers toe. We zijn ontwikkelaars, maar óók consultants.

We zijn agile en kunnen in een bestaand project inspringen, maar ook de volledige architectuur van een nieuw stuk software vormgeven.

Computer Codepeople logo
Join the team!

Codepeople is nog klein en zal nooit groeien naar een groot bedrijf. We willen namelijk een kleine en persoonlijke organisatie blijven als het gaat om collega’s, maar de impact die we als bedrijf zullen hebben, kan ons niet groot genoeg zijn! Werken bij Codepeople? Solliciteer dan direct!