Openpeople website: We zijn live!

Het duurde even, maar dan heb je ook wat! Eerst hadden we een website voor Testpeople, Valueminds, Codepeople en Intellify. Maar we zijn nu overgegaan naar een gezamenlijke Openpeople website voor alle bedrijven.

Openpeople is al een lange tijd een ‘stille moeder’ voor Testpeople, Valueminds, Codepeople en Intellify. Maar nu deze bedrijven steeds groter worden, kwam ook de wens naar voren om Openpeople meer te laten zien. We zien Openpeople als een voedingsbodem voor IT-bedrijven. En ook al zijn de diensten van deze bedrijven anders, de bedrijfscultuur is precies hetzelfde! Bij alle bedrijven draait alles om medewerkersgeluk. Vandaar ook dat je veel collega’s ziet terug komen op iedere pagina.

Misschien heb je vragen met betrekking tot Valueminds, Testpeople, Codepeople of Intellify. Vanaf nu kan je dus voor al die vragen, opmerkingen of contactverzoeken terecht op 1 plek: de Openpeople website!

Natuurlijk hebben wij dit hele project intern opgepakt. De website is gebouwd door Codepeople’s ontwikkelaar Paul. Hij is getest door verschillende testers van Testpeople. Wij hebben heel erg ons best gedaan, maar misschien vind je alsnog een bugje. Of misschien heb je vragen of opmerkingen met betrekking tot de website. In dat geval kan je direct contact met Sanne opnemen.

Ps: bij Openpeople zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij werken bij een organisatie waar je alle vrijheid krijgt om te ontwikkelen in de richting die je zelf kiest? Waar je geen nummertje bent, maar een individu? Neem dan zeker een kijkje op onze vacature-overzichtspagina. We horen graag van je!